TREK

Project Omschrijving:

Trek Bikes zocht voor de internationale presentatie van de nieuwe modellen fietsen een locatie dichtbij de start van de Tour de France in Utrecht.

Hotel Theater Figi en Slot Zeist bleken voor deze presentatie de ideale lokatie. Dit in totaal tweedaags evenement trok de de gehele wereld pers naar Zeist.

Op dag 1 maakte de internationale pers kennis met de nieuwste modellen racefietsen en mountainbikes. De CEO van Trek Bikes , John Berk, presenteerde gezamenlijk met o.a. Jens Voigt (Trek Factory Racing Team) en Emily Batty (Trek Factory Racing Mountainbike Team) de nieuwe modellen op het podium van Figi.

Op dag 2 was het de beurt voor alle dealers in de BeNeLux. Na de kennismaking met de nieuwe modellen was het tijd om ze in real life te bekijken in de tuin van het Slot Zeist. Het complete Trek Factory Racing team met o.a. Bauke Mollema en Fabian Cancellara waren aanwezig voor een meet and greet.

AV Factory (Robbin Stalma) verzorgde de technische productie en regie tijdens het evenement. Wij zorgden voor foto en film opnames!

  • Klant: TREK i.o.v. Hotel Theater Figi Zeist
  • Gebruikte apparatuur: Canon EOS 60d
  • Website: www.trekbikes.com