Category: Blog

Google adverteren blog afbeelding

Ik wil adverteren bij Google, wat nu?

Je bent van plan om je eerste Google AdWords campagne in te gaan zetten. Een goede keuze want adverteren op Google is een snelle manier om gericht miljoenen potentiële klanten te bereiken. Door het innovatieve AdWords-programma kunnen zelfs kleine bedrijven op een eenvoudige manier reclame maken voor hun producten en/of diensten.

Read More

Het social proof effect: het belang van conversatie

 “Wij van WC-Eend adviseren WC-Eend.” Een slogan die misschien in 1989 – toen de reclamecampagne gelanceerd werd – goed werkte, maar vandaag de dag gaat dat helaas niet meer op. De consument luistert namelijk niet meer naar het merk of bedrijf zelf, maar zoekt steun bij andere consumenten. Hoe jouw bedrijf daar op in kan spelen? Dat lees je hier!

Read More
oranje-mediadutchies-loper

Een succesvol evenement? Vergeet het sociale aspect niet!

Evenementorganisatie; het is een vak apart. Van de oriënterende fase, waarop je volop marktonderzoek doet en offertes opvraagt, tot het uitschrijven van het draaiboek. Het werk dat bij het organiseren van een evenement komt kijken mag zeker niet onderschat worden. En na al dat werk wil je niet natuurlijk niets liever dan dat het evenement succesvol is.

Maar wat maakt tegenwoordig een evenement succesvol?

Read More

App, mobiel of toch responsive?

Ga je als bedrijf of particulier aan de slag met je (nieuwe) website? Dan kan je er niet meer onderuit om ook over de weergave van je website na te denken op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Je website zoals op een computer word getoond past simpelweg niet meer op de mobiele apparaten van nu. Maar hoe nu verder? Ga je voor een ‘webapp’, ‘native app’, een aparte ‘mobiele site’ of toch voor een zogenaamde ‘responsive website’?

Read More

Social media strategieën: Kies je focus!

Generaties Y en Z weten niet beter, maar voor de oude garde kan het soms nog wel moeilijk zijn; je een weg banen door de warboel aan social media kanalen die het huidige medialandschap kent. Van Pinterest tot Tumblr, van Periscope tot Meerkat. Elke dag schieten er weer nieuwe social media kanalen, apps en updates als paddenstoelen uit de grond.

Read More

Working Like A Workaholic

Mensen noemen mij regelmatig een workaholic, maar wat is dat nou eigenlijk? Een workaholic? In mijn gedachten is dat iemand die 24/7 aan het werk is, werk praat en zijn of haar werk is. Eerst maar eens kijken hoe google er over denkt;

Read More